Dekorasyonda Bakır Kazan

Metal denildiğinde genellikle soğukluk ve sertlik aklımıza gelse de sıcak ve davetkar bir tür olan Bakır günümüzde dekorasyon ürünü olarak evlerimizde yer almaktadır. Bakır ilk olarak Anadolu topraklarında bulunmuş ve işlenmiş, 10.000 yıldır var olan en eski metallerden biri olup, pasa dayanıklı ve anti-bakteriyel bir malzemedir. Bir çok alanda kullanım kolaylığı ve sağlamlığı ile bir çok ev gereçlerinde kullanılmaktadır. Günümüzde ise bakır ürünler ev dekorasyonlarında trend haline gelmiş ve evin stil sahibi olmuştur. 
Bakırın çok yönlülüğü, günümüz banyolarında , mutfaklarında , oturma odalarında hollerde ve yatak odalarında birçok amaçla kullanılmaktadır. Taşıdığı geleneksel ögeler ve yerli anlam dışında özellikle rengi ile mekanı aydınlatışı, kattığı hava ve fonksiyonelliği sayesinde dekorasyonda tercih edilmektedir. Bakır kaplar, kazanlar, çerçeve, ayna gibi ürünlerin kaplamaları ve süs eşyaları bu kullanımlardan bazılarıdır. 
Bakır kazan; diğer bakır ürünler gibi kullanışlı olması, kattığı geleneksel havası nedeniyle evlerimize farklılık kattığı için kullanılır. Bulunduğu ortamı aydınlatır, dekora uyum sağlar ve özgün bir parçadır. Bakırın verdiği yerli ve sıcak hissi verir.
Tıpkı bakırın verdiği yerli his gibi sıcak ve yerli hisse sahip olan, alanı tamamlayan ve kullanışlı ürünlerimizi inceleyebilirsiniz! Daha fazlası için takipte kalın!
 

Yorum Bırakınız

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir